Spillutvikleren

NetEnt er en av de mest kjente spillutviklerne der ute, og de har skapt såpass mange utrolige spilleautomater at man nå forventer kun det aller beste fra dem. De har kapret store deler av markedet med sine tematiske 3D-automater, og har de siste årene hatt råd til å kjøpe ut rettighetene for diverse filmer, artister og lignende. Det siste året har de gitt oss hele tre fantastiske spill med musikkstjerner i fokus. En viss trio av nervepirrende rock-maskiner. Hvis du har prøvd ut Jimi Hendrix og Guns N Roses allerede, er det på høy tid at du setter kloa i Motörhead, deres seneste lansering. Automatguiden.com gir deg en grundig omtale av spilleautomaten Motörhead, slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre når du endelig setter igang. 

Noen ord

Motörhead er et av de mest kjente rockbandene fra 80- og 90-tallet, spesielt verdsatt for sin evige hit Ace of Spades. Sammen med Guns N Roses var dette den heftigste hardrocken man kunne høre på, og deres plater solgte raskt unna også her i Norge. Spilleautomaten Motörhead var en veldig uforventet lansering, men man vet at NetEnt kan overraske. Hvis du er glad i kule animasjoner, 3D-grafikk og hyppige gevinster, kan du glede deg til denne. Hvis du elsker Motörhead, vil du elske denne spilleautomaten. Så fort du ser den vil du forstå hvor unik den er. Gjør deg klar! 

Utseendet

Det første som vil slå deg med utseendet til spilleautomaten Motörhead, er de underlige hjulene. Her finner du nemlig fem rader med hjul og hele 65 gevinstlinjer som brer seg ut på et meget rart vis over spilleautomaten. Lengst til venstre har du nemlig to hjul med kun tre rader (seks symboler totalt), deretter har du to hjul med fire rader (åtte symboler totalt) og til slutt ett hjul med fem rader (fem symboler). Dermed gjelder det å følge med på de første hjulene – har du hellet med deg og treffer på noen wildsymboler her, vil disse bre seg utover og gjøre det ekstra enkelt å treffe på gevinster. 

Symbolene

Her har NetEnt gjort ting helt på sin egen måte. Gjør deg klar til å se en fortryllende blanding av klassiske symboler og detaljer fra rockstjernenes liv. Firkløvere, kirsebær, hestesko, 7-tall, bjeller, stjerner og medlemmene i Motörhead, side om side ved vakre scattersymboler og Ace of Spades i gull. Dessuten bør du selvfølgelig skru på «Rock mode» nederst i høyre hjørne for å holde musikken gående! Alle symbolene er vakkert utført, og det virker som at fargene har bleknet til litt – ypperlig detalj fra NetEnt. 

Innsatsene

NetEnt har skapt seg et navn grunnet de brede innsatsmulighetene deres generelt brukervennlige spilleautomater tilbyr. Her kan du bokstavelig talt satse alt mellom himmel og jord. Med den laveste myntverdien og nivået kan du snurre all 65 gevinstlinjer for beskjedne 2 kroner, mens storspillere kan kose seg med hele 2000 kr per spinn i innsats. Hvis du ikke finner et passende nivå et sted mellom disse to grensene, vil du trolig aldri finne et i det hele tatt. 

Utbetalingene

Motörhead spilleautomaten har en skyhøy utbetalingsrate, akkurat som de to andre spillene i trioen, og som spill fra NetEnt generelt. Du kan se frem til utbetalinger med nesten hvert eneste spinn, selv om de fleste kun dekker innsatsen din. Det er det spesielle oppsettet av hjulene som gjør det så enkelt å vinne, sammen med de utallige funksjonene som løfter vinnersjansene dine til et helt nytt nivå samtidig som rockmusikken herjer i bakgrunnen. 

Jackpoten

Motörhead har ingen progressiv jackpot, altså kan du ikke bli multimillionær på et blunk mens du spiller denne rocka spilleautomaten. Samtidig er de innebygde verdiene rimelig høye, så med litt hell (og solide innsatser) kan du faktisk vinne mange tusenlapper uten særlig trøbbel. Dukker Lemmy opp fem ganger på skjermen, får du 150 ganger pengene dine tilbake. For å virkelig håve inn gevinstene må du dog håpe på at de spesielle funksjonene aktiveres. 

Funksjonene

Motörhead er fylt med spennende funksjoner, og de fleste av dem aktiveres helt tilfeldig. Først har du Mystery Reels-funksjonen, der enkelte symboler ikke er fastsatt før hjulene har spunnet ferdig. Har du hellet med deg, vil disse symbolene være akkurat det du trenger for å treffe på en saftig kombinasjon. Bomber-funksjonen slenger ut klyser med wildsymboler på hjulene, noe som også hjelper deg med å håve inn penger. På toppen av det hele har du gratisspinn som aktiveres av tre scattersymboler – 10 gratisspinn, der Mystery-symbolene også kan inneholde wilds. 

Alt i alt

Hvis du er fan av Motörhead, er det ingen grunn til å nøle. Jimi Hendrix-fansen spiller på spilleautomaten til hans ære hver bidige dag siden NetEnt lanserte den. Guns N Roses-fansen gjør det samme. Er du glad i Motörhead, er det bare å hoppe på trenden og prøve ut denne nervepirrende, stemningsfylte spilleautomaten så fort som mulig.