Spillutvikleren

Microgaming er verdens største spillutvikler, uten tvil. NetEnt dominerer kanskje markedet her i Europa, men Microgaming er kjent verden rundt. De har skapt tre ganger så mange spill som NetEnt, og sitter på en rekke rekorder samt utmerkelser for sine bragder. Microgaming har prøvd seg på det aller meste, fra pokerspill og klassiske casinospill til tematiske spilleautomater, skrapelodd og jackpotspill. Mega Moolah er i den siste kategorien, og enkelte vil si at dette er verdens mest populære jackpotautomat. Automatguiden.com er ikke enig i dette, spesielt nå som både Hall of Gods, Arabian Nights og Mega Fortune har spyttet ut over hundre millioner kroner om gangen. Microgaming var tidlig ute med Mega Moolah, og automaten var forut sin tid – derfor fortsetter mange å holde seg til den tidløse klassikeren av et jackpotspill. 

Noen ord

Mega Moolah er en noe gammeldags jackpotautomat som begynner å dra på årene, men tusenvis av spillere verden rundt fortsetter å spille på akkurat denne banebrytende maskinen. Hvorfor? Vel, først og fremst fordi Mega Moolah er veldig enkel å spille. Enkle symboler, enkelt oppsett, minimalt lastetid og maksimal profitt. Samtidig er Mega Moolah en rekordautomat, i at den har slått utallige rekorder med tanke på utbetalinger og lignende. Samlet sett har Mega Moolah spyttet ut over en milliard kroner i jackpotgevinster det siste tiåret! Flere titalls mennesker har blitt millionærer takket være denne klassikeren. Hvorfor ikke prøve den ut i dag og se om du kan stikke av med den neste jackpoten? 

Utseendet

Som sagt er Mega Moolah en ganske gammel spilleautomat. Dette vil du legge merke til så fort du åpner den opp. Utseendemessig er symbolene ganske utdaterte, grafikken ser ut som den ble skapt på 90-tallet, og fargene er i det sterkeste laget. Nå skal vi ikke være altfor negative her hos Automatguiden.com, for Mega Moolah var faktisk langt forut sin tid når den dukket opp – ikke ulikt Mega Fortune, den første jackpotautomaten fra NetEnt. Disse to har konkurrert lenge med hverandre, og selv om det er liten tvil om at Mega Fortune ser bedre ut, er det Mega Moolah som fortsetter å krone på toppen av jackpotspillene. 

Symbolene

Mega Moolah handler om Afrika og savannen der borte. Her får du altså møte en rekke ulike savannedyr, slike som bøfler, elefanter, løver og giraffer. Disse spinner rundt på skjermen din og spytter ut gevinster, samtidig som ulike kortsymboler gjør det enklere å følge med på hvert spinn. Vi er ikke særlig glade i kortsymboler her hos Automatguiden.com, spesielt ikke når de er skapt med såpass sterke farger. Men vi forstår at de brukes til å «vanne ut» utseendet. Det kunne raskt blitt litt for mye hvis hvert eneste symbol var et dyr. Mega Moolah har 25 gevinstlinjer på kryss og tvers, og din oppgave blir å fange så mange like symboler som mulig på en og samme gevinstlinje. 

Innsatsene

Microgaming har alltid brede innsatser å tilby spillerne sine. Ikke like brede som NetEnt, men fortsatt mer enn nok for folk flest. Spesielt hva angår små innsatser er Microgaming veldig gode. Dette kan ha seg å gjøre med at deres spill er i gang døgnet rundt overalt her i verden – folk i utviklingsland vil satse minimalt med penger per spinn, noe Microgaming har gitt dem anledning til. Sats alt fra et par kroner til over ett hundre kroner per runde, og kryss fingrene for at savannedyrene vil være på din side.

Utbetalingene

Mega Moolah har en meget høy utbetalingsrate, derfor kan du se frem til gevinster etter nesten hvert eneste spinn. Det er selvfølgelig kortsymbolene som spytter ut de minste gevinstene, men etter hvert som du finne frem til de ulike savannedyrene vil saldoen din vokse. Husk bare for all del å spille med alle gevinstlinjene aktivert! 

Jackpoten

Den beste og mest sentrale funksjonen i Mega Moolah, er selvsagt jackpotene. Spilleautomaten inneholder tre jackpoter, akkurat som Mega Fortune fra NetEnt, men det er den største av dem alt handler om. Det er denne som har tatt seg inn i Guinness Rekordbok, og denne som nylig spyttet ut nesten åtti millioner kroner til en spiller som koste seg fra mobiltelefonen sin. Tenk å vinne åtti millioner kroner mens du sitter på bussen eller venter på toget? Tror det ble taxi for den spilleren! 

Funksjonene

Mega Moolah har alle de folkekjære funksjonene en moderne, tematisk spilleautomat skal ha – det er dette vi mener med at de var forut sin tid når de kom ut. Her finner du både wildsymboler og gratisspinn. Det er løven som er wildsymbol, mens apekatten er scatter og deler ut kostnadsfrie spinn. Dette er selvsagt moro, men Mega Moolah har ingen bonusspill bortsett fra de progressive jackpotene. 

Alt i alt

Er du på jakt etter gigantiske beløp, er det Mega Moolah du bør spille så ofte som mulig, sammen med Mega Fortune og Hall of Gods. Den har kanskje ikke verdens beste grafikk. Den har kanskje ikke verdens beste symboler. Den har kanskje ikke verdens beste funksjoner. Men den har jackpotgevinster i millionklassen! Kanskje blir du den neste personen til å dukke opp i Guinness Rekordbok? Prøv Mega Moolah enten fra datamaskinen, fra mobilen eller fra nettbrettet og prøv å vinne millionbeløpene!