Spillutvikleren

NetEnt har skapt såpass mange fantastiske spilleautomater at det er vanskelig å ikke kjenne til dem. Erfarne spillere har prøvd ut minst et par dusin tematiske spill fra den svenske spillutvikleren, mens nybegynnere som regel begynner med det legendariske spillet Starburst. NetEnt lanserer et nytt spill hver måned, og hver gang disse automatene dukker opp på et nettcasino samler tusenvis av spillere seg i ekstase for å prøve de ut. Samtidig er enkelte spill fra NetEnt ekstremt populære selv om de begynner å dra på årene – Mega Fortune er et ypperlig eksempel. Automatguiden.com gir deg et grundig innblikk i denne jackpotautomaten, slik at du vet nøyaktig hva som venter deg. 

Noen ord

Mega Fortune er en av verdens mest populære jackpotspill. Den tematiske spilleautomaten fra NetEnt er langt ifra noen ny maskin, men den fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomhet fra alle kanter. NetEnt har til og med prøvd å skape en oppfølger, slik at Mega Fortune kunne falme bort med tiden – men akk nei, selv med Mega Fortune Dreams tilgjengelig fortsetter erfarne spillere å holde seg til originale Mega Fortune. Det er den progressive jackpoten og den høye brukervennligheten som gjør dette til hele verdens elskede jackpotspill. Les videre! 

Utseendet

Mega Fortune har et flott utseende som virkelig maner opp til drømmen om millionbeløpene. Her handler alt om rikmannslivet, ned til hver minste detalj – legg blant annet merke til den tradisjonelle spinnknappen på midten av menyen. Til og med denne har fått en ring av diamanter rundt seg! Musikken er avslappende og i stil med temaet, mens symbolene virkelig maner opp til spill. Joda, man kan se at NetEnt ikke er noen ny spilleautomat – Mega Fortune Dreams og andre, nyere maskiner har bedre grafikk. Men Mega Fortune var langt forut sin tid når den kom ut! 

Symbolene

Alle symbolene i Mega Fortune peker mot et liv i overdådig luksus. Det er akkurat dette som venter deg dersom du klarer å stikke av med den progressive jackpoten. Pengebunter, ringer med edelstener, gullklokker, sjampanjeflasker, yachts, limousiner, whisky, sigarer – alt er i stil med temaet. De fleste symbolene er dessuten animerte, selv om de er tegnet for hånd og ikke med 3D-grafikk! 

Innsatsene

En av grunnene til NetEnts popularitet, er at de skaper spill for allmenheten. Innsatsnivåene er alltid brede nok til å passe enhver lommebok, derfor kan du glede deg til å prøve Mega Fortune og alle de andre spillene fra NetEnt. Mega Fortune har 25 gevinstlinjer over 5 hjul, og du kan selv velge både antallet linjer, myntverdien og innsatsen per linje. Du kan faktisk satse så lite som 2.50 kroner per spinn med alle gevinstlinjene aktivert, og opp til 500 kr per spinn hvis du virkelig vil gå for de store gevinstene. Automatguiden.com anbefaler dog at du holder deg til gjennomsnittlige innsatser, altså bør de ikke overskride 1/100 av saldoen din. 

Utbetalingene

Mega Fortune har en meget høy utbetalingsrate. Dette er en av hovedgrunnene til den høye populariteten. Siden du teoretisk sett skal få 95% av alle innsatsene dine tilbake, kan du slappe av og bruke Autospinn-funksjonen uten å være bekymret for saldoen din. Nesten hvert spinn gir gevinster, og selv om de fleste kun vil dekke innsatsen din er det fortsatt kult å kunne spille lenge uten høy volatilitet. 

Jackpoten

Det mest lukrative meg Mega Fortune er selvfølgelig jackpotene. De progressive jackpotene, ja – det er nemlig tre av dem. De to første, Rapid og Major, er ikke særlig store, men de spyttes ut med jevne mellomrom og kan gi deg opptil 50 000 kroner i uventet gevinst. Titter vi derimot på Mega-jackpoten, vil du straks forstå hva folk er på jakt etter når de spiller Mega Fortune online. I skrivende stund kan du nemlig vinne 20 000 000 kroner, og dette er bare begynnelsen! Mega Fortune har hatt jackpoter på over hundre millioner kroner – uten disse gigantiske summene hadde automaten neppe vært så populær som den er i dag. 

Funksjonene

Selv om Mega Fortune-jackpoten er lukrativ nok som den er, inneholder den tematiske spilleautomaten fra NetEnt også andre funksjoner som gjør hvert spinn til en fryd for øyet. Du har både wildsymboler og gratisspinn å kose deg med – yachtene er wilds og sjampanjeflaskene deles ut gatisspinn. Så har du bonusspillet, i form av et lykke hjul. Tre slike tar deg med til en ny skjerm, der du kan vinne den gjeve jackpoten dersom du har hellet med deg! 

Alt i alt

Mega Fortune er og blir en klassisk legende. En av de mest populære jackpotspillene på markedet, med hundretusener av spillere som flokker seg foran denne skjønnheten hver bidige dag. Temaet er flott i seg selv, men det er selvsagt jackpoten som virkelig lokker inn. Mega Fortune har slått rekorder, og er faktisk å finne i Guinness Rekordbok under «verdens største jackpot online». Mega Fortune har frydet en rekke spillere gjennom årene, og skapt millionærer på alle seks kontinent. Prøv det ut i dag, så blir det kanskje du som stikker av med det neste millionbeløpet?