Spillutvikleren

Det er NetEnt, den verdenskjente svenske spillutvikleren, som har skapt Hall of Gods – spilleautomaten Automatguiden.com skal til å fortelle deg om. NetEnt har skapt en rekke spilleautomater gjennom årene, og regnes nå om dagen til å være den dominerende kraften her i Europa. Når NetEnt lanserer et nytt spill, er det alltid utallige spillere som strømmer til sine casinokontoer for å prøve det ut. Spesielt når det er et spill med progressiv jackpot! NetEnt har sluppet flere slike spill, blant annet Mega Fortune og Arabian Nights. Når de lanserte Hall of Gods trodde man nesten ikke sine egne øyne – enda en spilleautomat fra NetEnt med millioner av kroner i progressiv jackpot? Joda, det er helt sant. Les videre for å finne ut mer om Hall of Gods! 

Noen ord

Hall of Gods har raskt blitt til en av de mest populære NetEnt-spillene der ute, og det er ikke bare på grunn av den progressive jackpoten. Nei, Hall of Gods er en vakker, fargerik spilleautomat med en rekke kule animasjoner, interessante funksjoner og vikinger i sentrum – det er ikke ofte man ser en spilleautomat som fokuserer på den eldgamle norske kulturen! Hvis du har sett etter en spennende, tematisk spilleautomat som virkelig drar deg inn i handlingen samtidig som muligheten for milliongevinster alltid henger i luften, er det på høy tid å prøve ut Hall of Gods. 

Utseendet

Hall of Gods er en rimelig ny spilleautomat, derfor kan du forvente meget god grafikk og grundige detaljer. Når det er NetEnt som står bak, er det alltid høy kvalitet. Hall of Gods fokuserer som sagt på vikingtiden, derfor vil du straks kjenne vikingblodet ditt våkne opp. NetEnt har faktisk tegnet alle symbolene og selve automaten for hånd, med 2D-grafikk, derfor ser den ekstra flott ut og maner inn til spilling. Hall of Gods er veldig fargerik, men ingen farger stikker ut og irriterer øyet. Den er detaljert, men alt er på sin plass og virker harmonisk med helheten. Prøv ut Hall of Gods i dag! 

Symbolene

Her kan du virkelig se frem til en ordentlig nordisk opplevelse, for symbolene er virkelig tatt rett ut fra vår vikingtid og kultur. Epler, hammere, vakre ringer og norske halskjeder spinner rundt på skjermen, side om side med ulike nordiske guder. Idun, Loke, Tor, Frøya og Odin – disse fem vil spytte ut gigantiske gevinster, samtidig som du blir litt bedre kjent med dem alle. Symbolene er dessuten animerte og er kule å følge med på.

Innsatsene

Når det er NetEnt som lanserer et nytt spill, kan man se frem til meget brede innsatsmuligheter. Dette gjelder selvfølgelig også spilleautomatene med progressiv jackpot. Bare for at en maskin har millionbeløp i potten betyr det ikke at man skal betale gigantiske summer for å spille den! Hall of Gods lar deg velge både myntverdi, nivå og antallet gevinstlinjer – totalt er det 20 linjer du kan aktivere. Kort sagt kan du satse alt fra et par kroner til flere hundre per spinn.

Utbetalingene

Hall of Gods har en meget høy utbetalingsrate på over 95%, altså vil du teoretisk sett vinne tilbake 95 kr fra hver 100 kr du satser. Det fungerer dog ikke alltid slik, og det kan gå noen runder uten at du får noen gevinst ut fra Hall of Gods. Gudene gir de høyeste gevinstene, spesielt selveste Odin som kan belønne deg med 4000 mynter fra én kombinasjon, så lenge du har flaksen med deg. 

Jackpoten

Hall of Gods er fylt med funksjoner, og vi kommer til disse nedenfor. Først og fremst må du få med deg den progressive jackpoten og hvordan man vinner den. Se opp for Tors hammer og skjold – tre slike symboler vil ta deg med til bonusspillet, og det er nettopp der du kan løse ut en av tre progressive jackpoter fra Hall of Gods. Mini- og Midi-jackpotene er for små til at du skal bry deg om dem, men Mega-jackpoten er i skrivende stund på over tyve millioner kroner. En sum som virkelig kan forandre livet ditt!

Funksjonene

På toppen av bonusspillet med tre progressive jackpoter, har Hall of Gods også wildsymboler og gratisspinn inkludert. Wildsymbolene kommer i form av en fryktinngytende drage som sprer seg ut over hjulet og hjelper deg med å sette solide kombinasjoner. Så har du scattersymbolet, i form av to kråker, som gir deg opptil 20 gratisspinn om gangen. Det beste med disse er at alle gevinstene tredobles under gratisspinn på Hall of Gods! 

Alt i alt

Hall of Gods er en nydelig, tematisk spilleautomat med progressive jackpoter som hyller den nordiske kulturen. Vikingautomater er alltid en hit her i Norge, og Hall of Gods vil sikkert forbli i topplistene veldig lenge. Den høye brukervennligheten og det vakre utseendet gjør dette til et verdig spill selv uten de progressive jackpotene. Muligheten til å vinne flere titalls millioner kroner er altså selveste prikken over i-en!