Spillutvikleren

Det er ikke mange spillutviklere der ute som har råd til å kjøpe ut rettigheter fra diverse artister, filmer og serier for deretter å skape spill av dem. Microgaming har gjort det noen ganger, og NetEnt har hoppet på trenden de seneste årene. NetEnt er tross alt en av de mest populære spillutviklerne på markedet, derfor har de kapasitet og midler nok til å gjøre det aller meste. Deres spilleautomater kan ta pusten fra selv de mest erfarne spillerne, og hver gang de lanserer en ny maskin ser man hundretusener av mennesker verden rundt logge inn for å prøve den ut. Les videre for å finne ut hva Automatguiden.com har å si om Guns N Roses – spilleautomaten som NetEnt skapte sammen med de legendariske rockstjernene. 

Noen ord

Uansett hvor gammel du er og hvor du bor, har du garantert hørt om Guns N Roses. Du har garantert hørt flere av deres sanger. Når NetEnt lekket ut at de holdt på med utviklingen av denne automaten, kan vi på Automatguiden.com huske at markedet var i ekstase. Folk snakket om Guns N Roses igjen, de snakket om ryktene som gikk, de tippet på når denne spennende spilleautomaten skulle komme ut. Når NetEnt endelig lanserte den, strømmet folk til for å se den med egne øyne. Interessen for Guns N Roses var tilbake, og takket være det fantastiske designet har spilleautomat klart å holde seg i topplistene nesten et år i strekk. 

Utseendet

Det er umulig å ikke forstå hva denne spilleautomaten handler om fra begynnelsen av. Du blir møtt av en kort introduksjonsvideo der Guns N Roses straks dukker opp. Man får se små videosnutter fra deres musikkvideoer og konserter, med de velkjente sangene i bakgrunnen. Det meget interessante her er at NetEnt har brukt en blanding av 3D- og 2D-grafikk, noe som ser nydelig ut. Du vil straks kjenne igjen Axl Rose og de andre medlemmene i bandet, og spilleautomaten Guns N Roses er såpass grundig lagd at du kanskje vil få sansen for det gamle rockbandet igjen. 

Symbolene

Dette er det eneste vi ble litt skuffet over, om vi få tilstå dette. NetEnt har nemlig inkludert fem kortsymboler, fra 10 til A, og selv om de er pyntet med roser ser de fortsatt ut til å være på helt feil sted til feil tid. Du finner dog en rekke andre symboler som faktisk er tatt rett ut fra Guns N Roses – tre av bandmedlemmene, samt to plektre med bilder fra deres liv. På toppen av dette har du en rekke spesielle funksjoner som alle har sine egne symboler – Guns N Roses-logotypen, LP-platen med ordet «bonus», og multipliere som festes til vanlige symboler helt tilfeldig. Alle symboler har små animasjoner, og lydeffektene er tilpasset alt som skjer. 

Innsatsene

NetEnt er kjente for å ha meget brede innsatsmuligheter, men Guns N Roses sprenger alle grenser. Her er innsatsene såpass brede at man nesten kan bli svimmel av valgmulighetene. Som vanlig kan du velge myntverdi og nivå – du kan derimot ikke velge antallet gevinstlinjer (20 stykk er alltid aktive). Velg nivå 1 og myntverdi på 0.01, så spille du med 2 kroner per spinn. Går du derimot opp til nivå 10 og myntverdi på 1.00, kan du satse utrolige 2000 kr per spinn. Ja, 2000 kroner hver eneste gang du setter hjulene i spinn. Noe for storspillerne der ute? 

Utbetalingene

Som alltid når det er snakk om NetEnt-spill, kan du se frem til en høy utbetalingsrate for Guns N Roses. Rundt 95% av innsatsene dine kommer tilbake, men du bør fortsatt spille med passende innsatsnivåer for å få maksimalt ut av spillingen. Kortsymbolene gir små, men hyppige utbetalinger, mens tre bandmedlemmer kan gi deg solide gevinster på opptil 750 mynter per kombinasjon. 

Jackpoten

Guns N Roses har ingen progressiv jackpot – det skulle bare mangle. Du har dog innebygde funksjoner som virkelig kan spytte ut gigantiske summer. Maksgevinsten fra én kombinasjon er 750 mynter, så i teorien kan du altså vinne 20 ganger 750 mynter – 15 000 mynter fra ett spinn. Med myntverdien 1.00 betyr dette rundt 150 000 kroner i gevinster. 

Funksjonene

Guns N Roses er stappfull av funksjoner! Så mange faktisk at vi ikke vet hvor vi skal starte. Først har du wildsymbolet, i form av bandet logo. Det erstatter alle andre symboler og hjelper deg med å vinne stort. Dessuten utvider det seg om du har hellet med deg. Så har du bonushjulet, i form av LP-platen, som gir deg en av tre funksjoner – bonusspillet Crowd-Pleaser der du velger blant instrumenter og håver inn gevinster, gratisspinn med store wildsymboler, eller Appetite for Destruction, der gigantiske wildsymboler i form av kors vil snurre rundt på skjermen. Til slutt har du Legend Spins, som aktiveres tilfeldig og gir deg ekstra store wildsymboler i form av våre elskede rockstjerner. 

Alt i alt

Guns N Roses! Hvis du var fan av rockgruppen på 90-tallet, er det bare å finne denne spilleautomaten så fort som mulig. Fantastisk lydspor, kul grafikk og nydelige detaljer, utallige funksjoner og hyppige gevinster gjør dette til et must for alle som elsker rockmusikk!