Spillutvikleren

NetEnt er en svensk spillutvikler som startet sin ferd på begynnelsen av 2000-tallet, og har siden dess klart å ta over store deler av det europeiske markedet med pengespill. Deres tematiske spilleautomater er favorittene for utallige spillere her i Europa, og med tiden har NetEnt utvidet seg til en rekke andre spill også. Nå om dagen har de kontorer i flere land, og alle nettcasinoer med selvrespekt ønsker å stille ut deres spill blant sitt utvalg. NetEnt fortsetter å fryde oss med jevne mellomrom – nye spill lanseres på månedlig basis, og omfavnes av både erfarne spillere og nybegynnere. Her skal vi forteller deg litt mer om Arabian Nights, en av jackpotautomatene NetEnt har lansert. 

Noen ord

Arabian Nights er et tematisk jackpotspill, ikke ulikt Mega Fortune – en annen stor hit fra NetEnt. Dette spillet fokuserer dog ikke på rikmannslivet, heller tvert imot. Vi blir her tatt med til den arabiske verdenen, til en verden ute i ørkenen, under åpen himmel, der handel er det eneste som virkelig betyr noe. Arabian Nights er ikke et nytt spill, men det er uendelig mye kulere enn for eksempel Mega Moolah – et jackpotspill som for lengst burde ha blitt oppgradert. Les videre for å finne ut hva Automatguiden.com har å si om dette eventyrlige jackpotspillet, om de ulike funksjonene, symbolene og utbetalingene du finner her. 

Utseendet

NetEnt er utrolig gode på tematiske spilleautomater. Når de velger et tema, følges det grundig fra start til slutt. Arabian Nights fokuserer på nettopp det navnet viser til – arabiske netter. Spilleautomaten finner sted under åpen himmel, med typiske arabiske minareter i bakgrunnen. Du kan også legge merke til en eske med vannmeloner på venstre side og en krypende slange på høyre side av spillskjermen. Lydeffektene er fantastiske, og alle symboler er tegnet for hånd i 2D-grafikk, noe som gir hele spillet en Aladdin-aktig atmosfære. 

Symbolene

Arabian Night består av symboler tatt rett ut fra den arabiske verdenen i gamle dager. Kameler, arabiske hatter, magiske lamper, ørken-telt, spisse sko og sverd snurrer rundt på skjermen og gir deg solide gevinster med jevne mellomrom. Dessuten har du en mørk, arabisk mann med bart og gullringer som holder i en rød rubin – han vil være ganske så sentral i dette spillet. Du har også kortsymbolene fra 9 til K som er utformet som arabisk mosaikk og ser veldig flotte ut (vanligvis er vi ikke glade i slike symboler). 

Innsatsene

Når det er NetEnt som lanserer et spill, kan du alltid se frem til ekstremt brede innsatsmuligheter. Alle og enhver kan finne et passende nivå å spille på, med mindre du vil spille helt gratis med lekepenger (for moro skyld). Du velger innsatsnivå, myntverdi og antallet gevinstlinjer du ønsker å spille med, før du trykker på den store, grønne knappen midt på menyen og spinner hjulene i gang. Du kan satse alt fra et par kroner til over ett hundre per spinn, altså vil du neppe ha problemer med å finne et nivå som passer deg. 

Utbetalingene

Arabian Nights har en usedvanlig høy utbetalingsrate, noe som gjør den til en ekstremt lukrativ spilleautomat. Her vil du vinne med nesten hvert eneste spinn, og selv om de fleste gevinstene kun dekker innsatsen din er det godt å se at saldoen din ikke forandrer seg noe særlig med tiden. Bildesymbolene kan gi deg solide gevinster – det beste er sverdet, som kan spytte ut 2000 mynter om gangen. Det er derimot de spesielle funksjonene du virkelig bør håpe på, for de kan gjøre deg til en meget, meget rik person. 

Jackpoten

Det beste med Arabian Nights er selvfølgelig den progressive jackpoten. I skrivende stund er den på godt over to millioner kroner, og hvis du har hellet med deg kan du stikke av med denne fantastiske summen. Arabian Nights har forresten ingen bonusspill, derfor er det noe enklere å vinne jackpoten her enn på for eksempel Mega Fortune. Spinn hjulene, og håp på at den arabiske mannen dukker opp. Treffer du fem like på samme gevinstlinje, vil jackpoten spyttes ut – enklere blir det faktisk ikke.

Funksjonene

Arabian Nights har ingen bonusspill, noe som gjør spillet noe raskere enn for eksempel Mega Fortune og Hall of Gods. Scattersymbolet i form av en magisk lampe vil spytte ut 15 gratisspinn om gangen, og alle gevinstene du treffer under gratisspinn tredobles. Utrolig lukrativt! Dessuten har du jackpotsymbolet, den arabiske mannen, som er wild (joker). Han vil erstatte alle andre symboler etter behov og doble alle gevinster han er med på å skape. 

Alt i alt

Vil du spille på en jackpotautomat uten å tape noe av spillbarheten, er Arabian Nights et ypperlig valg. Her får du alle godene fra en ordentlig, tematisk spilleautomat samtidig som du kan stikke av med en gigantisk jackpot. Selv om den begynner å bli gammel, er dette fortsatt en soleklar favoritt blant jackpotjegerne der ute! Spill Arabian Nights i dag!